Woning laten inrichten tot compleet plaatje!

4 december 2018
 Categorieën: Binnenhuisarchitecten, Blog

Delen  

Je hebt een nieuw huis gekocht en je vindt het lastig om dit zelf naar eigen wens in te richten. Er zijn zoveel aspecten waar je op moet letten. Waar moeten de meubels allemaal komen te staan en waar komt de verlichting voor een mooi schijnsel door het hele huis? Welke kleuren ga ik allemaal gebruiken op de muren en welke vloer? Kortom, veel vragen waarmee je kunt zitten en je eventuele huisgenoten hebben misschien weer andere ideeën en een andere smaak. Of je wilt juist een ouder huis inrichten of je huis waarin je al jaren woont opnieuw inrichten omdat je het huidige interieur wel een keer beu bent. Wil je alleen je huiskamer aanpakken of de gehele woning inclusief slaapkamers? Als je dat zelf allemaal niet ziet zitten, neem dan een binnenhuisarchitect in de arm. Je woning laten inrichten is tevens een fijn gevoel. De binnenhuisarchitect komt met leuke ideeën waar je zelf misschien nooit op zou zijn gekomen maar wel precies past bij jou en je eventuele gezin. 

Welke stijl?   

Kies een bepaalde stijl uit waarvan je houdt, bezoek een aantal woonwinkels om ideeën op te doen. Naast meubels zijn er bijvoorbeeld tevens veel leuke accessoires die je huis helemaal af maken. De één houdt van heel modern, de ander van klassiek of retro maar daar zijn tevens leuke combinaties van te maken. Heel belangrijk is het budget dat je hebt om de spullen voor je woning aan te schaffen en deze te laten inrichten. Dat maakt natuurlijk een duidelijk verschil. Toch kun je met een krapper budget heel creatief te werk gaan en daar weet de binnenhuisarchitect alles van. Echt leer of suède voor je bank is namelijk vrij prijzig maar kies dan voor nep leer of nep suède of een mooie stoffen bank. Dat geeft ook een mooie look. Daarnaast is de vloer zeker bepalend voor de inrichting van je woning. Kies je voor hout, pvc, laminaat of toch die lekkere warme vloerbedekking? Vloerkleden zijn tevens heel bepalend. Je woning laten inrichten is leuk. Maar denk er goed over na en neem geen overhaaste beslissingen. Het is belangrijk om een gezellig en sfeervol huis te krijgen.   

Binnenhuisarchitect   

Kijk bij jou in de buurt welke binnenhuisarchitect jouw wensen het beste benadert. Je moet wel een klik met iemand hebben zodat je elkaar goed begrijpt aangaande je wensen. Daarnaast is het aan te raden de kosten te vergelijken en wat jij voor het laten inrichten van je woning kan besteden. Laat de binnenhuisarchitect je woning eerst goed bekijken om het geheel in zich op te nemen en ga daarna in gesprek over de inrichting en de kosten.

Bij Van Lankveld Keuken en Interieurbouw kunt u terecht voor advies.